IT Infrastructuur

Hardware


Van switches en servers tot PC’s en smartphones, dago levert, installeert en configureert al uw IT hardware. dago is een erkend verdeler van vooraanstaande merken zoals Dell, HP, Cisco, Swyx, Barracuda…

Onze system engineers bepalen samen met u wat de juiste hardware is om in te investeren, gebaseerd op de specifieke noden van uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw investering beantwoord aan uw verwachtingen terwijl we steeds uw budget voor ogen houden.

VOIP


Er zijn vele manieren vandaag de dag om iemand te bereiken; traditionele telefonie of gsm, fax, instant messaging, video conferentie en email – en elk medium biedt meerdere mogelijkheden. Naast de noodzaak om de verschillende benodigde hardware hiervoor beschikbaar te stellen, vragen al deze mogelijkheden uw werknemers hun aandacht en een enorme organisatie om al deze verschillende kanalen op elkaar af te stemmen.

dago is een erkend verdeler van de Swyx VOIP oplossing. De innovatieve en intuïtief bruikbare Swyx software is eenvoudig te installeren op mobiele telefoons, desktops of laptops. Swyx maakt van elk toestel niet enkel een eenvoudig te gebruiken telefoon, maar ook een universeel communicatie portaal.

Back-up & Disaster Recovery


Om uw data tegen verlies, corruptie of virussen te beschermen biedt dago u de Barracuda Backup Solution. Dit is een volledig Cloud geïntegreerde oplossing om zowel uw fysieke als virtuele omgeving te beschermen, gebruik makend van software, hardware en offsite replicatie in de Cloud (naar Europese data centers!)

Contacteer ons voor meer informatie
 

 

                              

 

                             

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Contact informatie

HOOFDKANTOOR
Engelselei 84
2140 Antwerpen
België

KANTOOR HASSELT Gouverneur
Roppesingel 81-83
3500 Hasselt
België
+32-3-270.98.98
+32-3-235.36.43
info@dago.be